Urologie

Raadplegingen

Wenst u online een afspraak te maken met een specialist? Scroll naar beneden tot "Ons team" en klik op de specialist van uw keuze.

Onze dienst urologie diagnosticeert en behandelt aandoeningen van het genito-urinaire systeem (nieren, urineleiders, blaas, prostaat, urethra, inwendige en uitwendige geslachtsorganen) bij zowel mannen als vrouwen, volwassenen en kinderen.

Onze urologen, aanwezig op de vier campussen van Iris Ziekenhuizen Zuid, garanderen een kwalitatieve zorgverlening in uw buurt.

Onze dienstverlening

Ons team behandelt alle klassieke urologische pathologieën, al dan niet oncologisch, zoals prostaatproblemen en erectiestoornissen bij mannen of urine-incontinentie bij vrouwen.

Bovendien is de dienst urologie meer in het bijzonder gespecialiseerd in de behandeling van lithiasis (nierstenen), dankzij een complete therapeutische uitrusting (starre en flexibele ureteroscopie, extracorporale lithotripsie).

Dankzij onze ultramoderne apparatuur kunnen wij u een optimale zorg garanderen.

Communicatie staat centraal

De communicatie tussen onze teams en de huisartsen is van essentieel belang om de kwaliteit van de patiëntenzorg te waarborgen.

De huisartsen ontvangen systematisch onderzoeksverslagen die iedereen in staat stellen informatie uit te wisselen om de opvolging te vergemakkelijken, in een context die gekenmerkt wordt door nabijheid en luisterbereidheid.

Ons team

Dr. ERIC WESPES

Opdrachthouder Diensthoofd Uroloog
Campus(sen)
Etterbeek-Elsene, Molière Longchamp