Ontdek de nieuwe onthaalzone van Molière Longchamp!

Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024

De herinrichting van het onthaal op onze campus Molière Longchamp is voltooid! De oude ingang heeft plaats gemaakt voor een heldere en gastvrije ruimte. De scheidingswanden werden verwijderd, waardoor een nieuwe, aangename ingang met veel licht werd gecreëerd. 

De vroegere metalen banken werden vervangen door twee grote saffraankleurige bankstellen, zodat patiënten in een comfortabele ruimte voor het onthaal kunnen wachten. De muren en balies werden bekleed met houten latwerk terwijl de oude tegels werden vervangen door een nieuwe vloer voor een optimaal visueel en akoestisch comfort. Nieuw meubilair zorgt voor sfeer en kleur. 

Dit project is het resultaat van een collectief werk met alle betrokken partijen van de campus. Het is bedoeld om de positieve energie van de campus en van het personeel over te brengen op de patiënten en bezoekers. 

Speciale dank aan de teams Infrastructuur, de campusverantwoordelijken, de medewerkers van het technisch onderhoud, de schoonmaakdienst, de schrijnwerkerij en het onthaal. 

Ontdek hieronder enkele foto’s ter illustratie van het project! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding